Снимки:  burgasinfo.comМладият мъж, който загина след скок от терасата на

...
Снимки:  burgasinfo.comМладият мъж, който загина след скок от терасата на
Коментари Харесай

Младият програмист, който загина след скок от горяща сграда в центъра на Бургас, оставя момиченце сираче

Снимки:  burgasinfo.com

Младият мъж, който почина след скок от терасата на жилищна постройка в Бургас, оставя момиченце сираче. 32-годишният Гиокту  живеел от няколко години в Бургас, съобщава  burgasinfo.com.

„ Много прекрасен младеж на 32 години,  бяхме другари. Отиде в Турция, ожени се, разведе се и пристигна в Бургас, работеше като програмист ”. Това описа за умрелия мъж, 73-годишният квантов физик Атанас Джестанов, който при работа с флекс в мазето на ул. „ Хаджи Димитър ” подпали стириопор и задими кооперацията.



Предполага се, че точно поради дима, младият мъж е излязъл на терасата, хванал се е за парапета, който се отчупил и е полетял дружно с него във вътрешния двор, където разрушил главата си съдбовно.


 
Съседите не могат да си обяснят за какво мъжът се панирал по този начин, че да излезе на терасата. Освен че бил програмист, починалият, който по непотвърдена информация е от турски генезис,  имал до неотдавна арт изложба на ул. " Славянска " в Бургас, излагал принтове на картини на известни художници. Възнамерявал да замине за София, само че споделял пред сътрудници, че ще остане поради дъщеричката си.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР